Vemex

12.08.2012 21:22

Kdo může mít levnější ceny plynu než výrobce? Gazprom je největším producentem a zajišťuje klientům přes společnost Vemex nadstandardní podmínky. Cena zemního plynu dosahuje nejnižších cen na trhu a nabídka porovnání cen elektřiny a srovnání cen plynu, aby zákazník platil nejnižší sazbu, patří k prominentnímu profilu společnosti Vemex.

Porovnání cen plynu

Jakmile se rozhodnete pro Vemex, máte k dispozici celou škálu služeb, kterou nenabízejí jiní dodavatelé plynu. Změna dodavatele plynu je jednoduchá a úspora hmatatelná. Koncový zákazník získá smlouvu s nejkratší možnou výpovědní lhůtou. Zdarma dostane studii o výhodnosti současné sazby, kde budou uvedeni dodavatelé plynu v ČR. Cena plynu v m3 přehledně ukáže, zda odebírá levný plyn. A všechno zadarmo.

Ceny elektřiny

Vemex působí také na poli dodávek elektřiny. Dodavatelé elektřiny mohou být různí, ale distribuční síť je stejná. Proto Vemex jako solidní firma nabízí možnost sjednat smlouvu včetně distribuce nebo bez ní. Zákazník tak přesně zná ceny elektřiny, ceny dopravy a může srovnávat konečný produkt.

Změna dodavatele elektřiny nebo plynu na společnost Vemex se vyplatí. Společnost bude vždy garantovat bezproblémové dodávky a nadstandardní služby.